Betrokkenheid van Stallergenes Greer tijdens de Covid-19 pandemie

Terwijl de covid-19 zich over de hele wereld verspreidt, vernieuwt Stallergenes Greer zijn belofte met als doel de patiënt zijn allergeen specifieke immunotherapie te garanderen.

Stallergenes Greer heeft alle noodzakelijke maatregelen genomen om te zorgen voor gezondheid en de veiligheid van zijn werknemers, dit volgens de laatste aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten. Deze maatregelen omvatten telewerk, alsook de beperking op verplaatsingen en de bezoeken aan gezondheidswerkers. We bekijken aandachtig onze productielocaties en onze logistieke ketens om te voorkomen dat patiënten hun behandeling moeten onderbreken. We zullen ook alle maatregelen nemen om de levering van onze producten te verzekeren in overeenstemming met de evolutie van de gezondheidssituatie.

We doen er alles aan, in deze moeilijke omstandigheden, om aan onze patiënten een gepersonaliseerde allergeen specifieke immunotherapie aan te bieden. Hoewel het contact onderling tot een maximum beperkt wordt, kunnen dankzij nieuwe technologieën onze medewerkers voortdurend in contact blijven met zorgprofessionals en patiënten, om hen zo goed mogelijk te ondersteunen en hen de toegang tot onze producten te garanderen.

Stallergenes Greer bedankt zijn teams voor hun inzet, evenals als degenen die werken om de blootstelling aan het virus te verminderen en onze families en bevolking veilig te houden.

Voor alle vragen omtrent uw behandeling, contact uw arts of onze klantendienst via be.info@stallergenesgreer.com

Voorkeuren beheren