Wie zijn wij

Stallergenes Greer is een volledig geïntegreerd, mondiaal biofarmaceutisch bedrijf

Stallergenes Greer is een wereldwijd bedrijf in de gezondheidssector dat gespecialiseerd is in de diagnose en behandeling van allergieën door de ontwikkeling en commercialisering van allergeenspecifieke immunotherapeutische (AIT) producten en diensten.

Ons doel: Precisiegeneeskunde bevorderen om het leven van mensen met allergieën te verbeteren.

Onze ambitie: ‘s werelds grootste allergeenimmunotherapiebedrijf worden, door:

- het potentieel van de precisiegeneeskunde te verwezenlijken in combinatie met gepersonaliseerde gezondheidszorg om de levenskwaliteit van mensen met allergieën te verbeteren;

- het verloop van allergische aandoeningen te veranderen dankzij de grootste portfolio met de beste AIT‐behandelingen;

- wetenschappelijke innovatie te stimuleren en samen te werken voor groei op lange termijn, en waarde te creëren voor onze stakeholders;

- een betrouwbare partner te zijn in het beheer van allergieën en een duurzame en positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.

De combinatie van Stallergenes SA en Greer Laboratories, Inc. heeft geleid tot de oprichting van Stallergenes Greer - een bedrijf met de grootste productie van afgewerkte AIT-producten ter wereld, een uitgebreide wereldwijde aanwezigheid en een productportfolio dat oplossingen biedt doorheen de immunotherapeutische waardeketen.

Vandaag is Stallergenes Greer een echte multinational. 1 139 mensen werken vanuit meer dan 19 centra en vier productielocaties, waarbij ze zich richten op producten en partnerschappen in 40 landen.

 

Meer informatie over Stallergenes Greer