Over Stallergenes Greer

Stallergenes Greer is een volledig geïntegreerd, wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de diagnose en behandeling van allergieën door de ontwikkeling en commercialisering van producten en -diensten op het gebied van allergeenspecifieke immunotherapie (AIT).

Stallergenes Greer is internationaal actief en beschikt over wereldwijd de grootste AIT-productiecapaciteit. De uitgebreide productportfolio van het bedrijf is beschikbaar in verschillende formuleringen (subcutane en sublinguale druppels en tabletten) en biedt patiënten innovatieve oplossingen om het leven met allergieën te verbeteren.

Onze doel : Precisiegeneeskunde in staat stellen om de levenskwaliteit van mensen met allergieën te verhogen.

Onze ambitie: ‘s werelds grootste allergeenimmunotherapiebedrijf worden, door:

  • het potentieel van de precisiegeneeskunde te verwezenlijken in combinatie met gepersonaliseerde gezondheidszorg om de levenskwaliteit van mensen met allergieën te verbeteren;
  • het verloop van allergische aandoeningen te veranderen dankzij de grootste portfolio met de beste AIT‐behandelingen;
  • wetenschappelijke innovatie te stimuleren en samen te werken voor groei op lange termijn, en waarde te creëren voor onze stakeholders;
  • een betrouwbare partner te zijn in het beheer van allergieën en een duurzame en positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.

Lees meer over de Stallergenes Greer-groep

 

 

Last updated on: 26/01/2021

Voorkeuren beheren